[Romania] Parcul Național Retezat

În perioada 8 – 9 Iulie 2021, Administrația Parcului Național Retezat vă invită să participați la prima ediție a evenimentului Youth at the Top în Retezat. Acest eveniment se desfășoară la nivel international în mai multe arii protejate și situri naturale din Alpi și Carpați, unde grupuri de tineri (cu vârsta cuprinsă între 6 – 25 ani) sunt așteptați să participe la activități desfășurate în munte pentru a împărtăși o experiență fizică, educativă, culturală și artistică. Activitățile din acest an vor fi organizate în jurul temei comune: „Local food” (“Mâncare tradițională”).

Evenimentul “Youth at the Top” desfășurat în Parcul Național Retezat își propune să desfășoare activități de informare, conștientizare și... degustare. Evenimentul se va desfășura la una din stânele tradiționale din Parcul Național Retezat, unde participanții vor descoperi mai multe despre aria naturală protejată, despre activitatea rangerilor pe teritoriul parcului și despre practicile pastorale desfășurate de către ciobanii din Retezat.

În cadrul evenimentului vom desfășura activități de drumeție alături de rangerii din cadrul Administrației Parcului Național Retezat și activități culinare alături de ciobanii din Retezat. Pentru mai multe detalii despre activități vă invităm să ne urmăriți în continuare pe website-ul Administrației Parcului Național Retezat – ww.retezat.ro. Înscrierile pentru acest eveniment se vor realiza începând cu data de 15 Iunie 2021.

 

Additional Info

  • Destination: Parcul Național Retezat
  • Departure: July 8th
  • Return: July 9th
  • Organizer: R.N.P. ROMSILVA - ADMINISTRAȚIA PARCULUI NAȚIONAL RETEZAT R.A.
  • Contact person: Lucia Ursu
 

PARTNER OF YOUTH AT THE TOP